<
>

The perfect spot

Die onvergetelijke bruiloft, dat geweldige congres en die geslaagde meeting hebben één ding gemeen: de perfecte locatie. 
Onze buurman, het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT), heeft alles in huis om elk evenement tot een daverend succes te maken.


Het indrukwekkende gebouw is een statement op zich, met een historie die terugvoert naar de koloniale tijd. Maak een groots entree in de majestueuze Marmeren Hal, geef de presentatie van de eeuw in het auditorium of hou het juist knus in een van de kleinere zalen. Meer informatie over de mogelijkheden vind je bij het KIT.  


Na een lange dag vergaderen of feesten blijven slapen?
Dan kom je natuurlijk gewoon bij ons in het Amsterdam Tropen Hotel. Een kwestie van even de binnenplaats oversteken en je bent er. In het hotel hebben we trouwens ook een paar kleine vergaderzalen. Handig voor als je met een select groepje een meeting wilt voorbereiden of nabespreken. We vertellen je er graag meer over!

Neem contact met ons op

SOMETHING TO EAT

Hapjes, high tea, lunch, borrelsnacks of liever een uitgebreid diner – het wordt allemaal geregeld. De catering van het KIT is van hoog niveau en in overleg is nagenoeg alles mogelijk. Of je nu gaat voor oesters of juist voor patat met, dol bent op tortilla’s of liever sushi eet.

YES I DO

Het KIT is een officiële trouwlocatie, dus je hele bruiloft kan er plaatsvinden. Van ceremonie tot receptie en van fotoshoot tot feest. Met mooi weer in de tuin, met slecht weer net zo mooi binnen. Met een intiem clubje of juist grootschalig: het ja-woord geven kan precies zoals jij dat wilt. Zonder stress en met allure. 

HAVE A LOOK

Zelf een kijkje nemen? Onze collega’s van het KIT laten je graag de zalen zien. Hun expertise staat garant voor een uniek evenement dat helemaal bij jou of je bedrijf past. Bel de eventmanager op 020-568 8504 voor een afspraak, meer informatie of het aanvragen van een brochure.